Monday, August 4, 2014

PENGHUJUNG SUMMER DI SEOUL KOREA..

MELANCONG ITU PERKARA BIASA..
TETAPI
MELANCONG PERCUMA ITU LUARBIASA!!!

Alhamdulillah, terima kasih Allah membuka minda saya berniaga secara online dengan STG...dari zero to be a Hero... saya memang tak reti berniaga tapi alhamdulillah dgn bimbingan mentor2 saya berjaya... syukur..

FREE TRIP DENGAN SYARIKAT MMG BEST SELAMA NI SY MEMASANG IMPIAN KELUAR NEGARA BILA TGK ORG LAIN KE LUAR NEGARA...
PALING BEST SEMUANYA DI TAJA...

syukur... Terima Kasih Allah... jom enjoy foto2 ni... hari pertama di SEOUL

Panas... tapi till nak bergambar berlatar belakangkan namson tower.... 
gambar ini di hanok village....

gambar ramai2 dengan sebilangan kecil team... di hanok village.. panas macam di malaysia tapi udara dingin.... best ..n se

kat satu2 nya masjid yang ada di SEOUL, terletak di IETAWON ..sini mmg kawasan muslim..makanan halal memang kat area sini je.... siap beli jubah mesir kt sini. penjual pak arab tu suka sangat bila en suami speaking arab ngan dia..siap bg murah n tudung percuma en suami pun dapat hadiah..hehhehehe..

nak sampai masjid ni.. tinggi tangga nye.. kawasan ni memang berbukit2 sikit... patutla kalau tgk citer korea tu mmg nampak kawasan dia berbukit2...


masa untuk makan.... makan tengahari hihihhi tak nmpk penat kan muka kami huhuhuhuhuu tq en suami amikkan gmbr... i luv u...

ok last gambar kami ramai2 depan blue house... klu kat US white house... kat korea ni BLUE HOUSE... 


ok cukup utk kisah separuh hari pertama... lps tu sebelah malam kami ke taman tema yg mmg happening sgt.. cuba teka apa nama taman tema tu??

ok terima kasih allah membuka ruang saya melakar impian bersama STG kemudian merealisasikan impian tersebut... 

BERJALAN BERMUSAFIRLAH
MLIHAT KEAGUNGAN ALLAH!!!






No comments: