Friday, September 27, 2013

MMR - MEREALISASIKAN IMPIAN SAYA...KOREA NEGARA INGIN DILAWATI

Alhamdulillah tq Allah. di atas skrip yg tertulis dalam hidup saya....

Saya bertemu dengan seminar Minda Magnet Rezeki di ketika hidup saya...umppp memang tak seindah pasangan yg baru berumahtangga yg lain hihihhi... tapi alhamdulillah Allah hadiahkan saya seorang suami yg penyabar dan baik budi..tq Allah..

Masa mula2 diperkenalkan dengan MMR ni, saya malas nak g sebab saya ingat ni mesti pasal bisnes la apa lah..tapi bila sy cuba membaca testimoni beberapa peserta, saya cukup tertarik dan saya nak jadi "bomoh" untuk diri sendiri..sebab saya dah penat g sana sini berubat... hihihi

saya pergi, suami saya tak mau tapi dia izinkan saya pergi... dan ketika sesi teknik visualiation, kami diarahkan speaker tuk tulis 3 tempat / negara yg ingin dilawati... saya tulis : 1) Mekah  2) Mesir (kenangan bercinta2 dulu huhuhuhu) 3) korea (sebab saya ska tgk cerita korea...

Dan alhamdulillah pada 15hb september 2013 impian saya terlaksana... paling best dan indahnye... FREE VVIP TRIP... tak yah pikir nak tidur mana,,, naik apa... makanan halal kat maner.. camne cara nak komunikasi ngan org korea sebab mereka nye english memang fail huhuhu MAJU DALAM ACUAN MEREKA SENDIRI... sebab semuana dah tersedia, kami just follow je.. mmg best ...