Friday, September 21, 2012

KEMANA HILANGNYA BABY SAYA?

Tajuk maca tajuk drama kemana hilangnya JUWITA kan? hhehheheheh ok ni drama versi saya.....Sedihkan bila yang dihajati Allah dah dimakbulkan, tapi kemudian allah ambil semula.... Apapun bersyukur dan redha kerana Kita tidak tahu apa perancangan Allah untuk kita, dan semestinya prancangan allah adalah lebih baik.

Sekali lagi, kandungan saya hilang.... tapi kali ini baru masuk 3 bulan...sebelum ni sempat 5-6 bulan, itu lagi lama hihihihihihi (aik sedih ke gmbira ni?) Masa kali pertama tu saya tak sempat rasa sedih, sebab masa tu memang diri sendiri pun tak terurus.... tapi kali ini saya rasa cukup cukup cukup sedih... Tapi alhamdulillah En Kanda sentiasa memberi ayat-ayat motivasi yang membuatkan saya rasa tenang....

allah sayangkan kita sebab tu dia uji kita, Dia nak naikkan martabat kita.... itu apa yg encik kanda bisik kat telinga terus ke hati saya.....  Bak kata ustaz yang ubat saya dia kata.... ok la tu tak payah g hospital cuci bagai... betul gak saya dah lah takut ngan hospital..Alhamdulillah....

Dengan hati yang terbuka dan redha, saya terima dan percaya allah dah sediakan sesuatu yang lebih baik untuk kami selepas ini..... Amin..

* well lepas ni kena lah pakai balik bengkung beautiful I tu...... hihihihih


No comments: