Friday, January 13, 2012

APA ADA DALAM BIO EVER?

Hai baru balik dari kelas coaching.. first time pergi walau dah 2 kali dapat bonus... Seronok semangat  dan energy berkobar-kobar..kelasssss gitu...  Ingat tak saya pernah cerita pasal bio ever atau nama manja BE..sebelum ni? kalau tak ingat leh klik perkataan bio ever tu ye... Jadi sekarang nak share Apa lah Bahan-bahan dalam BE ni kan?

Opss sebelum citer pasal bahan..nak share Tertimoni dulu....BADAN SAYA DAH KEMBALI KURUS...DAH TAK KEMBANG MACAM EMPAT YG LALU LAGI...... tapi ini disertai dengan diet seimbang juga ye bagi mempercepatkan.baru 2 bulan pakai dah nampak sangat.. blazer yg takleh butang sekarang dah bleh butang, siap ada yg ingat pakai blazer pinjam.. Saya doa dan tawakal agar usaha saya berjaya..alhamdulillah BE banyak membantu. sekarang tinggal nak mantain je... Ya Allah kau bantulah hambaMu ini amin..

Ok kat sini saya share mengenai kandungan Bio Ever ye...


Rumusan Aktif Bio~Ever™

Pegaga (Centella Asiatica)
  • Kaya dengan vitamin A dan C.
  • Merangsang sintesis kolagen.
  • kaya dengan vitamin A , C dan zat besi,
  • menggalakkan penyembuhan luka,
  • sayur rasmi wanita dalam pantang,
  • (WHO) telah mengiktiraf pegaga sebagai herba menjana kecerdasan,
  • boleh mengurangkan tekanan darah tinggi.
Wild Yam (Dioscorea Villosa)
  • Komponen aktif diosgenin boleh ditukar kepada phytohormon yang mirip dengan aktiviti hormon progesteron.
  • Mengawalatur metabolisme.
  • Antioksidan dan meregangkan otot.
  • Menolong didalam mengurangkan kulit berkilat,
  • melegakan simpton putus haid,
  • merangsangkan tahap kesuburan hormon
Soybean (Glycine Soja)
  • Komponen aktif isoflavon boleh ditukar kepada phytohormon yang mirip dengan aktiviti hormon estrogen.
  • Membantu masalah endokrin.
  • Membantu sintesis kolagen, memutih dan melembapkan kulit
  • Mengurangkan risiko penyakit koronari jantung
  • mempertingkatkan kesihatan payudara serta mencegah penyakit barah payudara dan rahim, memperkuatkan tulang lalu mencegah osteoporosis
  • menyahtoksin bahan buangan dalam sel-sel, mengemusi lemak dalam makanan, mempertingkatkan fungsi ginjal, jantung dan hati serta mampu mengawet penuaan dan mencegah pigmentasi kulit.

Krim Bio Ever ini berasaskan tumbuhan jadi tak perlu risau mengenainya... berminat boleh lah Email saya... DEMO Free je.... noorul_305@yahoo.com

No comments: