Thursday, November 3, 2011

HADIAH DARI SHELL

BAUCER DARI SHELL....

Hari tu tolong isi borang Shell Contest 'Pam & Rebut pelaung memenangi RM500,000.00 untuk EN. Kanda... Well alhamdulillah tak sangka tangan bertuah hehhehhe EN. Kanda bagitau pihak Shell call kata kami menang lucky draw tu....
Ingatkan dapat 500,000.00 tak pun 5000.oo ke atau 500 ke tapi 100 je..huhuhuhu  Alhamdulillah syukur, syukur bukan senang tak dapat dah sekian lama, baru dapat kali nikan... Tak sabar nak tunggu Check..Macam saya dapat dari Petronas  dulu tu....
 Tadi baru kejap ni, En.Kanda tunjuk Mr Gdex hantar surat dari SHELL, wah rupanya RM100.00 dalam bentuk baucer Petrol... jadi apa lagi terus lah minta EN.Kanda hantar g office esok naik MYVI..VIVA rehat ye esok...huhuhuhuhu

Apapun terima kasih YA ALLAH kerana memberi rezeki ini, terima kasih SHELL... harap-harap esok-esok dapat up lagi 0 nye..seperti 100,000.00 wau aminnnnnnnn...

2 comments:

Ana Suzana said...

waaaaaaaaa.. jelessss.. ana tak dpt punn.. ehh jap.. dia pos aje ye.. sblm tu dia x call ke bgtau kita menang??

Noorul0206 said...

yang Shell tu dia call... takpe Ana..Insyaallah lepas ni rezeki Ana pula ye...