Monday, May 16, 2011

MENANG GAYA

Tajuk mesti gempak kan.... hihihhii ni la cerita mengenai pertandingan bowling tertutup dan terkatup anjuran Biro

Sukan my office....tengok betapa nakal dan happening nye gambar candid ni bertukar menjadi poster Kejohanan... sebenarnye ini adalah yang direka..yang real lagi cantik tulisannya tapi sebab tulisan tangan kena ambik gambar dalam gambar la pulak tu yg tak buat tu....


Alhamdulillah, segala puji bagi Allah kerana masih memberi peluang kepaa diri ini untuk merasai kegembiraan dan kehidupan seperti dahulu kembali...amin. rasa seperti kehidupan kedua bagi diri ku.... (cam ngeri plak bunyinye)

Tapi main sorang-sorang je sebab Mr Kanda takde, pergi Kursus kat DEsaru.. jadi dibenarkan balik ikut time saya ye...huhuhu kira solo kejap lah sehari... jgn marah en. Kanda... Dan yang paling best kami semua main pakai tshirt baru sebenarnye tshirt pertama kami semua) lawa.. kira kalau tak menang pun memaang menang gaya lah.... saya lebih suka biarkan gambar yang berbicara...ahaksss.. jom..




Mereka yang tak puas hati dengan saiz dan ejaan nama di baju... muka serius je kecuali yang kat belakang tu....

Tarar..... ni baju saya...


cewah... baling mesti ada gaya






Kami semua !!!!


Ini lah Juara dan Juari kali ini.... huhuhuhuhu apa hadiah untuk diaorg yang disponsor oleh T.J and Loloq....? rahsia (sebenarnya saya yang gi beli) hihihihihi apapun tahniah to both of you and semua warga JBG JB.... memang sporting la semua class gitu.. walaupun menghadap fail yang menimbun tapi still leh ceria-ceria class gitu.. ok jumpa plak di hari keluarga nanti ye.....






No comments: