Sunday, May 23, 2010

PELAM EPAL DARI SESEORANG

Ermmmm dah lama dah dapat buah ni, thanks pada dia bagi pelam ni, sebenanrya dah bagitau dia tak suka sangat makan pelam tapi kalau ada makan, so bila sampai je kat umah belek2 pelam ni dekat 10-15 minit.... apa yg dibelek pon tak tahu hihihihihihi ketika asyik membelek tetiba rasa pelam ni cantik la macam bentuk LOVE...terus amik kamera.... click dah terabadi pic pelam ni....


ada nampak tak macam bentuk LOVE? hihihihih


Rumah kami ni kalau tak dipotong-potong pelam ni alamatnya akan busuk la pelam ni begitu saja..macam sebelum sebelum ni.... :(  jadi sebab malam ni terlebih rajin semua buah yang ada ..... spt pelam ni, honeydeew dipotong-potong dan dimasukkan dalam bekas n disejukkan dalam peti sejuk huhuhuhuhu.... belum masak sgt pelam ni tapi sebab tetiba rasa nak makan ngan kicap colek colek..... sedapnye nyum nyum masam....hihihihihi

dan menjadi habuan fiza yang ngah uwek uwek sekarang ni..... kami yg tak uwek uwek ni pon makan gak...hihihihihi... Apapun terima kasih kepada si dia yang sudi mencarikan pelam yang paling besar buat diri ini sebab tu agaknya nampak macam bentuk LOVE walau bila pandang 2 -3 kali takde iras pon...hihihihihi Semoga akan datang bawa lagi ye...... hihihihihihhi

P/s: setiap kali balik office mesti buka peti sejuk cari honeydeew yang masih ada tu... sedap sejuk je..... nyum nyum :) makan la buahan tempatan.. rakan penaja FAMA hihihihihihi

No comments: