Friday, April 2, 2010

BAKAL MERINDU...

Hai hari ni nak balik Muar n pastu nak g Putrajaya, ada kursus kat sane... baru nak Induksi..kawan2 lain dah conform pun... dah la Gred tak sama macam diaorg...klu dipikir2...sedih :(  tapi bila dipikir2 balik tak seharusnya begitu sebab sekurang-kurang nye masih bernasib baik dan ada kerja dari pada org lain yang langsung tak dapat.... malas la nak citer bende ni..makin diingat makin berdarah luka lama...huhuhuhuhu kita kena redha ngan apa berlaku kerana kita merancang Allah taala juga merancang dan perancagan Allah lebih baik ... tula pesan seseorang.... so aku sedang belajar mendidik diri ini untuk redha dan sentiasa bersyukur pada pemberian Ilahi....

Oklah sambung balik, nak g Putrajaya, sorang2 rasa ngeri gak....(nerves sikit je) huhuhuhu so rasa susah plak klu bawa barang2 berharga banyak2 bersama ku...diriku saje dah cukup berharga..wakakakkakaka...
so rasanya seminggu kat sane, siang dah penuh ngan kursus, malam stay umah k.ayu mesti byk aktiviti...kui kui kui so rasanya adalah baik aku tinggalkan je laptop ni kat Johor.... dan kebetulan ada seseorang yg cukup bermakna nak pinjam...baik buat pahala bagi di apinjam..hihihhi (sebut2 kebaikan ni dpt tak pahala erk?)

Dan seminggu ni aku bakal merindu my lovely laptop yg dah 5 tahun berkhidmat pada ku, dan tak leh la nak tgk email ke FB and blog ni (cewah macam la selalu update blog) huhuhuhu apapun semoga perjalanan dan pengisian di Putrajaya nanti tak memboringkan dan menyebabkan teringat pada kesayanganku ini....dan jangan nakal-nakal ye sayang duk ngan orang tu....

wokey jumpa lagi ...........  :-)

No comments: