Saturday, February 20, 2010

BOWLING = IOI MALL KULAI

Semalam, on the way g bandar tenggara, singgah kat ioi mall kulai, lenggang je ioi mall ni, kita terus g cari pusat bowling, cewah macam terer je main bowling.... hihihihihi seronok main, walau tak menang pon ( memang tak pernah menang pun) tapi kira okla dapat baling bola tu kira2 macam nak lepas geram... hihihihi kekadang terpikir, bowling ni nasib ke atau ada skill utk main, sebab tgk baling bola tu suka2 pon leh strike kekadang gaya dah cukup tapi masuk longkang... ermmm macam2..sempat gak la brhati dan mengamati org sekeliling yang datang (memang hobi suka memerhati kan org hihihihi) kebanyakkan datang berkeluarga, yela hari cuti bawa anak-anak,  disamping boleh hilangkan stress leh juga merapatkan hubungan kekeluargaan, yela klu hari keje tu susah nak kumpul semua masa cuti nilah...  mengalahkan profesional...                                                nak tarik hati kanak2 ni plak kena la ada caranya... kata
org kena beli dulu hati diaorg pastu baru suh diaorg ikut cakap kita..ermm betul ke? masih lum ada jawapan...sebab pengamatan tak cukup lagi....hihihihihi

Apapun best gak la semalam, first time main bowling ngan angah.... lepas main bowling kitaorg g nyanyi2 kat situ gak... lepas tu baru balik n lunch kat umah ami kat Inas.... dan first time gak lawan keta kat jalan semalam..yela wira tu dok ikut je dari belakang tak mau potong...kitaorg potong keta lain dia ikut...sampai kita org kat simpang Felda Inas..hahahhaha nasib baik anne yang bawa, klu I la yg bawa ...haru la sepanjang jalan membebel...kuang kuang kuang...

No comments: