Saturday, December 19, 2009

salam maal hijrah

Assalamualaikum semua........ lama dah tak post sesuatu kat blog ni.... kengkangan masa dan keletihan menyebabkan seperti kekeringan idea.... :) sempena tahun baru hijriah, 1431 hijrah ni nak ucapkan kepada semua... semoga kehadiran tahun baru ni akan memberi 1001 kebahagian, rezeki dan ketenangan kepada diri ini dan semua... dan semoga dapat mempertingkatkan kelemahan diri dan melunaskan segala azam yg belum terlaksana...(byk tak erk azam yg lum terlunas lagi?)
Sempena maal hijrah ni, kat Jb ni ada program yg dianjur oleh Jabatan Agama Johor...dan sebagai mengisi kekosongan aktiviti saje je la menghadiri program kat situ... so far ok..byk gak pengisian dan ilmu yg diperolehi.......
Salam maal hijrah utk semua....

No comments: