Saturday, November 21, 2009

JOM MENABUNG...


Hai rasanya lama dah tak melepak kat blog ni..hihihi bz ngan keje dan senario sekeliling menyebabkan masa 24jam tu macam 2 jam je.... Ahad yang lalu teman rakan serumah ke Angsana, singgah disemua kedai menjual perhiasan dalaman rumah...best........rasa tak nak balik.... pusing2 terpandang satu tabung ni cantik.... ermmm boleh la letak duit syiling yg ada... sambil tu leh gak menabung...


Tambahan plak dalam keadaan ekonomi sendiri yg belum boleh dikategori kan selamat....ada baiknya menabung...sekurangnya ada gak la tempat nak mengorek bila terdesak nanti.... hi hi hi..
menabung ni bagus utk masa depan yg lebih gemilang...so berhati-hati dengan kewangan kita berhadapan dengan "Year End Sale"...hi hi hi
SELAMAT MENABUNG!!!

1 comment:

Nizam.Ariff said...

Salam ziarah. Masuk sini bila google Jentayu...dan terjumpa blog ni.

Salam