Thursday, August 27, 2009

PERTANDINGAN BOWLING

19HB OGOS 2009, office telah mengadakan pertandingan bowling antara staf.... (sebenarnye utk suka-suka) kita org main kat Pusat Bowling Danga CIty Mall,


Mula-mula ingat tak mau join, yelah baru balik dari Kluang program Klinik Guaman dan Undang-undang, esok plak ada kes kat Kota Tinggi, rasa macam lepak plak, tapi rasa rugi plak klu tak join... so lupakan sekejap letih tu dan pergi join bowling tu...


Yang paling kelakor, disebabkan ada sorang member ni tak bawa baju lain, dan ajak teman dia main pakai baju kurung, dan sebab malas nak tukar baju, aku setuju je jadi hari tu main pakai baju kurung, ala-ala ayu gitu....huhuhuhuhhu


Walaupun tak strike, tapi oklah yg penting bukan no last...aku klu main selalunya bernasib baik sebab tak dapat no last...... tapi nak bernasib baik dapat no satu tu jgn mimpi la...tak pernah..tapi sape tahu kan satu hari nanti....... well....


Lepas main bowling, lepas solat magrib...kita org empat org yg masih solo ni pergi makan malam sebelum balik...tapi yg kelakarnye nak keluar ke jalan skudai tu terpusing2 kat bandar JB tu dekat setengah jam sampai tersesat masuk lorong SEk Men Agama Al-ALtas( rasa takut masa lalu situ, sebab pagar sekolah tu adalah penghujung jalan tu, pagar dia besi dan tinggi tu yg rasa seraqm macam dalam citer seram) hi hi hi well akhirnya dapat juga cari jalan ke jalan skudai, kitaorg makan kat Restoren Agus Taman Universiti, sebab pstu terus nak hantar nini balik kat Mutiara Rini.

No comments: